En dag i Shanghai borde vara glad, åtminstone det finns tillräckligt med material säkerhet, finansiella resurser, inte har tid till jobbet varje dag, kan du alltid jobba, plus ett gruppnummer är inte mycket goda vänner men förhållandet för mig har varit mycket glada och nöjda. Louis Vuitton Väskor bor vid kanten av ett centrum affärs cirkel, som är ett trevligt område, även om endast ett fåtal höghus, men fortfarande en mycket god fastighetsförvaltning, så här är några mer levande i den ekonomiska basen, även om jag inte är en av men eftersom jag är villig att spendera pengar på "cutting edge" på, så det har blivit en av dem. Louis Vuitton Sverige varje dag vet inte vid vilken tid de kommer att leva ut ur byggnaden, men även jag vet att det bara på morgonen till sent på natten jag kommer tillbaka hit, tillbaka när varje människa i grunden inte kan röra, men jag träffade henne. Hennes första möte är en mycket vanlig möte, när jag var redo att stänga dörren för hissen, gråter hon fångat upp i ryggen, min reaktion på den snabbaste hastigheten hissdörren och håll knappen, Louis Vuitton Väskor Säljes och gav henne en och jag tar chansen med en resa till hissen. "Tack." Hon är en mycket artigt flicka, kanske en karriär på grund av det, eftersom vem som helst kan se från hennes klänning och hon släpade den lilla resväskan bakom hennes karriär - flygvärdinnor, som är en för mig, en vanlig man med stor lockelse karriär, även om det var bara en servitör bara beskriva dem, men tjänsten lite hög höjd platser. Louis Vuitton Väskor leende och nickade och försökte ge henne hopp att lämna ett gott intryck, även om vi aldrig kan ha en chans att känna henne, men ger ett gott intryck av skönhet är min vanliga stil, hur vet jag vilken dag av skönhet som root ta fel nerv, då min chans kom, Louis Vuitton Väskor Billigt tänker ofta så, men det är bara för att stanna i fantasin skede.

Hiss på 15: e våningen pausad, då endast jag var ensam på 17: e våningen i mitt eget att leva. Sedan dess Louis Vuitton Väskor ta hissen ner varje dag när de har möjlighet att pausa hopp hiss på 15: e våningen, eller när jag kom tillbaka bakom det faktum att jag inte kunde tänka på en välbekant röst, så att vi tillsammans kan ta en hel del gånger hiss , men aldrig pratat med. Äntligen har tid att se henne, hon är inte längre en person vid sin sida är det en stor tall mycket stilig ung man, från en enhetlig synpunkt, jag vet att hon borde tillhöra samma höjd och praktiker, men i slutändan är en specifik ett plan, eller hög höjd som hennes skötare, på grund av min brist på "kunskap om flyget", det finns inget sätt att döma. Jag kan bestämma förhållandet mellan de två är att de ska vara mer än ett par nivåer, samt den fullständiga avsaknaden av en viktklass över mig på deras utseende, och den här mannen. Louis Vuitton Väskor beslut om när man ska ge upp igen när en vacker drömmar, låt mig se henne. "Hallå, vakna, du är en vacker kvinna hur någon kan sova urskillningslös säng?" Jag hittade henne i det distrikt där bänken. "Nå?" Hon såg på mig blankt, bostäder belysning är mycket bra, även sent på natten, men du kan se henne ansiktsrodnad, i kombination med en lukt av alkohol, du vet att det är en berusad skönhet. "Louis Vuitton Väskor Säljes, du bra svar på den punkt, annars kan jag vara artig." Louis Vuitton Väskor försöker få henne lite vakenhet kan vakna lite, men hon fortfarande inte hade någon rörelse, verkar det som hon har nått en berusad kan få mig att göra vad examen . "Är du i slutändan lever?" Även om jag vet att hon levde den 15: e våningen, men jag vet inte vad det specifika rummet, hon bara helt passerade mig hennes vikt, ignorera Louis Vuitton Sverige i slutet vad jag ska säga, stod i hissen jag vet vad jag ska göra, flera gånger försökt att väcka henne, men slutresultatet är att hon vaknade i några sekunder av tiden, kommer att vara en del av magen full av osmält mat, "kasse" i mig och hennes egna kläder på.

I desperation tog Louis Vuitton en vacker tillbaka till 17: e våningen, där Louis Vuitton Väskor bor. Nästa morgon, när jag låg och sov på soffan, hörde jag mitt rum kom en flicka skriker, då en stor t-shirt på sig min flicka stod framför mig. "Du, i slutändan du har gjort för mig?" Hon tittade på mig förbryllad och arg. Jag är fortfarande inte helt vaken omtumlad skakade på huvudet:?. "Jag minns när jag inte gjorde vad ah" "Då är du inte kommer ihåg det" Hon frågade sedan, resultaten från soffan jag föll till marken, Louis Vuitton inte ihåg. Var vet jag ah. "Ni odjur, du faktiskt, är du." Hon började bli arg, oavsett hur allvarliga saker att komma jag förlorade, men lyckligtvis jag parera och dodge förmåga att ganska stark, men tyvärr min egen lera nypa aska cylinder. Knock tid rädda mig, dörren öppnades, jag såg Louis Vuitton Väskor Säljes går snäll ansikte, att flickan inte vet vilken tid att dölja var att gå. "Louis Vuitton Väskor Billigt ah, hur är den flickan?" Louis Vuitton Väskor frågade, leende. Louis Vuitton Sverige är en stor kvalitet ", deltid", sade att hon var precis en pensionerad ingenjör, i en chans, hon hjälpte mig städa huset blev en "deltid", men hon behövde inte betala mig om jag hjälper hennes baby barnbarn att lösa problemet på datorn och undervisa datorkunskap, men om hon visste killen och jag trivs så harmonisk skälet är att jag lära honom ofta spel fusk och ofta skickade honom några bra utrustning i spelet, är resultatet mycket svårt att förutse. "Ah, okej, var hon sover." Louis Vuitton Sverige tycker detta svar bör inte orsaka mest problem. "Louis Vuitton Väskor äkta, det är det flickans kläder, jag måste städa torkat upp, vill du att jag ska gå hjälpa henne sätta på?" Louis Vuitton Väskor är verkligen en mycket entusiastisk moster. "Jag tror inte det, och hon ska kunna bära sina egna kläder." Louis Vuitton Säljes avslöjar en mycket besvärlig leende sa.

Louis Vuitton Väskor borta, den här tjejen inte vet var de tar ut, ögon peering på mig, går ganska söt mun stiga en vacker båge. "............ Du, okej?" Louis Vuitton Väskor Säljes flyttade försiktigt framåt, vilket jag vet att hon är typ av mord ögon när den kommer att översättas till praktisk handling. Hon talade inte fortfarande stirrar på mig. "Detta är dina kläder.", Sa jag trevande och försiktigt satte sig kläderna på soffan. Hon äntligen Puchi ut ett skratt, och sedan mycket försiktigt sa :. "Var är toaletten" Detta möte var inte kunna leda mig och hennes två parallella linjer korsar varandra, att inte tala om fusionen, jag fortfarande sent (mellan) den tidigt (morgonen) avkastning om rätt och fel, fortfarande ägna sig åt online-spel och virtuella världar och verklighet lek bland vänner. Louis Vuitton Sverige liv har inte förändrats, eftersom sånt här skulle ha varit tillräckligt för att förändra mitt liv, men den andra saken har förändrat mitt liv, exakt, är ägare av meningen. Dag natten är Louis Vuitton Väskor i spelet, och bröderna Jan Yamaha kniv, kämpar när hårt arbete, hörde Louis Vuitton någon komma in genom dörren på företaget, använder vårt företag en slags kortlås, var och en har också närvarokort effekt, är den allmänna personalen på dörren kortet används främst för närvaro, endast under arbetstid kan användas för att öppna dörren, öppna dörren efter jobbet för att gå ner i effekt, medan kunna öppna dörren på natten så alla högre tjänstemän som mig. Men när Louis Vuitton Väskor Billigt ser det dags ansiktet att veta att han inte är vårt företags högre tjänstemän, eftersom han är min chef. Vårt företag är en dörr till en mycket stort kontor, min ställning i ett hörn i den sista raden, får vi veta högre tjänstemän det. Hela företaget genom mina belysningen, det mörka, och bara min datorskärm avger ljus dyster, så man kan se min chef. "Louis Vuitton Sverige, så sent det var fortfarande upptagen." Louis Vuitton Väskor chef kom väldigt långt jag kan smälta alkohol, låt mig råd stött på en berusad, men det är inte så vackra fyllon. "Ja ah, händer har något, måste du ta itu med det." Louis Vuitton Säljes är skyldig till slentrianmässiga, om din chef vet att när jag går till jobbet varje morgon, aldrig tillåtet på kvällen efter jobbet började använda företagets resurser inte göra något, jag vet inte de ledande positioner personal kan inte sparas.

Men det verkar som ägarna inte är medvetna om min dåliga samvete, han till och med lat för att gå titt på min datorskärm, fortsätter att prisa Louis Vuitton Väskor: "Ja, ja, om det företag som alla kan gilla dig hängivna arbete, vi företagets utveckling kommer att vara snabbare utveckling av företaget, jag är säker på, eftersom chefen är inte misshandla dig, hey, det är tyvärr inte alla förstår, så ju mer sweeter, du är typ av bra. "" Tack, boss beröm. "sådan beröm chefen, Louis Vuitton Väskor Billigt verkligen uppskatta känslan av skam, tillbaka ylande kallt. "Jag vill att allvarligt överväga att använda dina problem på ditt nuvarande jobb, kan du inte spela förmåga, och i morgon, det i morgon, Louis Vuitton Väskor Säljes vill åter göra tid för dig, jag vill låta dig spela din goda förmåga och din passion. "säger Boss. Jag vet inte chefen är inte riktigt berusad den kvällen, eller egentligen erkänt mitt arbete prestanda, började Louis Vuitton Sverige vara "använda", och verkligen förbättrat min position, min lön gjorde ökning, men min "privata tid "Nej, jag var chefen skickade till Guangzhou och Peking filial ansvarar för att marknaden ska fungera, sedan jag började i norr - det - springa runt tre bred karriär. Sanningen att säga, jag seniora medarbetare under en tid, men planet har aldrig tidigare, det finns lite rädsla för höjder spela det fel av mig att stå högt framför allt rädd ens nära kanten, och av den anledningen måste jag ge upp åtminstone över N (N> 5) gånger ett företags eller organisations vän fria resor tillfälle, är orsaken till behovet av att flyga. Men idag, för att hålla ledande positioner personal, jag bara offra min envishet, började ta för att göra sådana påståenden till de lägsta olyckstalen transportmedel. (Genom statistisk flygplan verkligen tillhör de lägsta olycksfrekvensen för transport, är problemet dödligheten är högst) för första gången till flygplatsen, Louis Vuitton Väskor bävan, förutom flygrädsla humör, liksom på den vackra Flygvärdinnan drömmar, Louis Vuitton Säljes ens överväga om jag skulle möta henne på planet, träffade på det sättet efter att jag tar hälsar sådana detaljer. Tyvärr, så jag har övervunnit rädslan för att flyga, jag har inte träffat henne. Dessutom har omfattningen av vackra flygvärdinna verkligen gjort mig mycket besviken, kanske gick till en vacker flygvärdinna flyga utomlands rada upp.

Louis Vuitton besviken gå ner, kvaliteten på denna hög höjd flygvärdinna gjorde mycket högre än genomsnittet servitör, så att varje resa på bara några timmars tid, Louis Vuitton Väskor princip inte fastna jag alltid sitta på sovvanor transport men tänk om det finns skönhet dök upp, även bland flygvärdinnorna inte, och jag hoppas passagerarna kunde ha några förförisk vackert landskap. Ibland sitter i fönsterplats, tittar ut ett vidsträckta, verkligen känna att de är en av de lägsta i hela kabinen kvalitet, hela dagen lång tänka på skönhet, och endast är avsedda att stanna i scenen. Louis Vuitton Sverige därför ofta tomgång i Shanghais "Louis Vuitton Väskor Billigt" mindre och mindre chans att gå tillbaka, vet inte orsaken, eftersom det, jag har inte sett henne Zaiyu, för henne att vara min favorit fantasy långsamt upp . Den tid då man är ung är alltid för tidigt, väldigt avslappnad, och andra är fortfarande i mig en intensiv debatt om 25-årige mannen också på spelet för att upprätthålla ett starkt intresse i slutändan betyder ingenting när det redan tre månader förr i tiden, kommer hon att mitt minne för evigt fastnat i "en levande i mina nere och var tvungen att leva med mig en natt en vacker kvinna," när det är så menings definition av, Louis Vuitton Väskor dök upp igen. Företaget som ett resultat av ett mycket framgångsrikt projekt, för att lägga fram en liknande fest, alla är glada om utseendet, men alla är inte samma spänning. Enkel punkten bara för att människor kan få företagets välmående och glad, i hopp om att vinna lite mer komplex förståelse av någon av det motsatta könet i firandet vid mötet, och sedan hoppas på att vinna lite mer komplex i chefens uppmärksamhet vid firandet. Även vårt företags firande blir internt, men var och en kommer på något sätt att komma ut mycket mer snyggingar, hur kommer, Louis Vuitton Sverige hade aldrig forskningen.

ALouis Vuitton Väskor Billigt hur det kan anses företagets högre tjänstemän att närvara vid sådana tillfällen till företaget får inte förlora ansiktet, jag satte på bara en miljon uppsättningar kostymer i kroppen, jag tvekade länge att köpa på eBay med 300 yuan per styck Omega imitation bälte. Jag tillbringade 20 minuter innan pjäsen bordet och göra en detaljerad jämförelse konstverk, bekräfta med min nivå är omöjligt att skilja sant och falskt, före avresan kommer också att gå till salongen för att göra mitt hår lite efterbehandling. För att fira då jag äntligen såg hennes fantastiska grad tillräcklig för att undertrycka hälften av publiken, eftersom vår chef står bredvid en halv annan, även om mina ögon nitade henne Louis Vuitton Säljes hoppas att hon kan känna något, och komma fram och säga hej till mig, i det här fallet, om det finns en sådan vacker initiativ och jag säger hej, kan kraftigt tillfredsställa min fåfänga, men hon tycktes aldrig märke till mig här Iklädd en kostym att bära högre tjänstemän imitation Omega klockor miljon, men med sin egen sida av de kvinnliga följeslagare skrattade och pratade mjukt. Louis Vuitton Väskor nästan hela tiden när du äter för att behandla ett ärende, jag borde inte, och hon tog initiativet till att säga hej och möta fåfänga, även om detta kommer att bli mycket mindre, men ännu färre kvar, innan jag bestämde jag förra gången toaletten behöver. När Louis Vuitton Väskor äkta kom ut från toaletten dörren när jag träffade faktiskt henne, jag och tre sekunder på TV: n. "Hate". Sedan vände hon in i kvinnliga toaletten stod Louis Vuitton Säljes i dörren deprimerad under en lång tid, jag kunde helt enkelt inte svara på en sådan klassiker göra henne mer och Louis Vuitton sa några ord, och så förlorade jag faktiskt en värdefull möjlighet att säga hej avfall vid dörren till badrummet, och ingen såg, hur jag fåfänga? Men hur man inte kan stå Louis Vuitton Väskor kvinnliga toalett dörren väntar henne att komma ut, Louis Vuitton Väskor Säljes var tvungen att välja mig tillbaka hallen.

Louis Vuitton Väskor Louis Vuitton Väskor 1234 9.6/10(from 132 reviews) 999.03 SEK Suppliers: Louis Vuitton Väskor In Stock